Paketi članstva

Cenik članstva za leto 2022. Izberi paket, ki tebi oz. tvojemu podjetju najbolj odgovarja.

1 x dogodek
Obisk enega dogodka
120 / dogodek
  • Vstopnica za izbrani dogodek
  • Mreženje s člani društva
  • Dostop do preteklih dogodkov (video arhiv)
Prijava na dogodek
Maxi članarina
Velja za +1 OSEBO v podjetju
+100 / osebo
  • Vse ugodnosti članstva
  • Velja za +1 osebo iz istega podjetja / spletne trgovine
Prijavi vaju

100% zadovoljstvo, 100% garancija vračila denarja

Zaupajte nam in se pridružite ostalim zadovoljnim članom. Če z vsebino in delom društva ne boste 100% zadovoljni, vam ponujamo garancijo vračila denarja takoj po prvem skupnem dogodku!


Pogosta vprašanja

Načeloma bi bili zelo veseli, če bi posamezno podjetje vedno predstavljala ena (oz. dve) oseba/i. Pri tem odgovoru zato nismo tako zelo striktni in lahko "pogledamo čez prste" 😉
Nič zato, društvo je izredno pisano in združuje tako majhne ("hobi varianta" ali še na začetku poti), kot tudi večje spletne trgovce (par deset zaposlenih in nekaj milijonov letnega prometa). Pomembna je volja, iskrenost in pravi namen. V slogi in v povezovanju je moč. Včasih so se poklicne dejavnosti formirale v t..i. "cehe", danes se združujemo v društvu.
Odgovor na to vprašanje boš moral/-a raziskati sam/-a. Včlani se v društvo, pridruži se na enem izmed dogodkov in nas "preizkusi". V kolikor ti članstvo v društvu ne odgovarja, ti bomo po prvem skupnem dogodku vrnili celoten denar.
Zaradi večje birokracije (več računov, beleženje plačil ipd.) načeloma nismo ljubitelji plačevanja v dveh obrokih. Ampaaak ... Če je kriza z denarjem, bomo priskočili na pomoč. Kjer je volja, tam je pot! 🙂

Imaš vprašanje?

 Piši nam! Z veseljem pomagamo ali vsaj na kratko poklepetamo.