Digital marketer / DTM natura d.o.o.

Način dela: po dogovoru

O podjetju

Smo ekipa 13 mladih, ki raztura internet prodajo in smo trenutno v fazi visoke rasti. Trenutno smo fokusirani na 4 EU trge, v 2020 bomo temu dodali še 2-3, pošiljamo pa tudi redno (dnevno) worldwide. Sicer imamo ful lepe pisarne v Ljubljani (Župančičeva jama – Bežigrad), redna druženja, poln hladilnik in še marsikatero stvar, po kateri hrepeni vsak milenijec, ampak imamo še nekaj veliko bolj pomembnega za marketingarja – lastno postavljen sistem trackinga (pozabi na tracking od Facebooka, Google Analyticsa ali kakih tretjih modulov), ki je povezan s celotnim lastno razvitim CRM-jem (in na splošno bo kmalu povezan tudi z vsemi merljivimi zadevami v podjetju), novi sodelavec/ka pa tako dobi tudi proste roke pri vseh avtomatizacijah, k katerim stremimo in sodeluje pri razvoju sistema, ki ga trenutno zagotovo nima nihče v Sloveniji (oz. realno tudi veliko širše). Naš cilj je s pomočjo novega sodelavca dokončati razvoj tega sistema, ki bo poskrbel, da lahko 2-3 osebe v marketingu zlahka naredita posel, ki ga sicer v drugih podobnih podjetjih dela 20-30 ljudi.

Obseg dela

Iščemo sodelavca/ko z naprednim znanjem na področju (več področij pokriva, bolje je – pomembnost po vrstnem redu): Google Advertising, Youtube advertising, Oglaševalske mreže, Email marketing, Influencer marketing, Amazon, PR marketing, Pinterest. Razumevanje dela na platformah Facebook in Instagram je plus, ni pa nuja.

Potrebno znanje

Senior – visoko napredno znanje na vsaj 2 platformah (npr. Google + Youtube), preverljive izkušnje, spend in rezultati.

Kaj nudimo

Redno zaposlitev ali delo preko pogodbe, dobro plačo v skladu z znanjem in rezultati, pisarno (beri: ne samo box v pisarni, kjer je še 20 ljudi), IT opremo po želji, možnost sodelovanja pri razvoju najboljšega advertising toola, ki ga bo pri svojem delu koristil/a tudi sam/a.

Lokacija dela: Ljubljana (Bežigrad)

Višina plačila: 2000-4000 € bruto (odvisno od začetnega znanja in doseženih rezultatov)

Datum pričetka: Če nas prepričaš, lahko tudi takoj. Super sodelavca pa smo pripravljeni tudi počakati, če mu tako bolj ustreza.


Prijava na delovno mesto

  Priložite vaš CV (neobvezno)

   

  Zaposlitve, delo
  Previous reading
  Vodja skladišča, nabavnik / 2digit
  Next reading
  Prodajni tehnik – komercialist (m/ž), smer strojništvo / Tuli.si