Delavnice o spletni prodaji

V okviru društva spletnih trgovcev (DST) na temo učinkovite spletne prodaje po dogovoru nudimo predavanja, delavnice in 1:1 svetovanja. Povezujemo različne tematike, z osrednjo temo uspešne prodaje preko spleta: logistika, PPC marketing - FB/IG/AdWords, e-mail marketing, razvoj blagovne znamke na spletu, razvoj "spletnih" produktov, iskanje potencialnih kupcev in zbiranje njihovih kontaktov preko spleta, analiza obstoječe spletne trgovine, priprava načrta za novo spletno trgovino, povečanje prodaje/konverzij preko spletne trgovine ...

Predavanja, delavnice in 1:1  svetovanja so namenjena tistim, ki spletne trgovine še nimajo (začetnikom spletne prodaje) kot tudi tistim, ki spletno trgovino že imajo in bi radi povečali prodajo oziroma prepoznavnost blagovne znamke preko spleta.

Slogan v društvu "Povežimo se - le skupaj smo lahko močnejši!" z organizacijo predavanj, delavnic in 1:1 svetovanj tako le še poglabljamo in na tak način o primerih dobre (in slabe) prakse izobražujemo in govorimo povsem odkrito.

Predsednik društva in organizator e-commerce delavnic,
Andraž Gavez - Mojačokolada.si

E-commerce predavanja

Z več kot 10-letnimi izkušnjami se lahko Nastja mirne vesti pohvali s široko paleto "digitalnih" znanj. V okviru DST Nastja izvede e-commerce predavanje po želji naročnika. Primer zadnjega izvedenega predavanja: "Povečanje prodaje s pomočjo e-mail marketinga”, kjer smo največ pozornosti namenili:

- zbiranju kontaktov/email naslovov potencialnih strank,
- katero orodje izbrati za pošiljanje emailov,
- kako segmentirati emaile,
- kako povečati prodajo preko email marketinga,
- kako hitro napisati učinkovito in dobro vsebino,
- kakšnega pošiljatelja in naslov izbrati,
- pogostost pošiljanja emailov,
- spremljanje analitik in rezultatov email marketinga,
- pravni vidiki email marketinga,
- primeri uspešnih email kampanj,
- in za na konec: 10 zlatih pravil email marketinga.

Nastja Kramer - Malinca.si

 

Kako uspešno prodajati na Amazonu

Tadej Prešeren, ki velja za enega izmed najbolj uspešnih slovenskih prodajalcev na Amazonu, se je s podjetništvom prvič srečal pred štirimi leti, ko sta z ženo ustanovila blagovno znamko Sport2People. Danes na Amazonu mesečno prodata okoli 17.000 izdelkov, ob posebnih nakupovalnih dneh v Ameriki pa naredita tudi 100.000 evrov prometa na dan. Obenem je Tadej tudi soustanovitelj orodja Seller.Tools, ki ga uporablja na tisoče Amazon prodajalcev iz vsega sveta.

Ima ogromno izkušenj o prodaji na Amazonu, od samrga začetka, do optimizacije avtomatizacije poslovanja na platformi. V preteklosti je izvedel že veliko predavanj in svetovanj ostalim podjetnikom, ki prodajajo na Amazonu. Pozna vse skrite detajle Amazona in z veseljem vse svoje izkušnje in spoznanja deli z drugimi.

Tadej Prešeren - Seller.tools

SEO za spletne trgovine

S spletnim marketingom se ukvarjam že več kot 15 let in analitiko najrazličnejših spletnih strani sem odpiral na precej različnih pozicijah. Kot naročnik, kot lastnik podjetja in kot agencija. Kot vodja oddelkov, na najbolj performance orientirani agenciji v Sloveniji, sem načrtoval, nadziral, in deloma tudi izvajal marketinške strategije, ki so vključevale vse (ali pa vsaj večino) marketinških kanalov.

Kot lastnik podjetja razumem delovanje in zahtevnost poslovanja podjetja, zato k vašemu podjetju pristopam kot bi pristopal k svojemu – brez nepotrebnih (ampak z nujnimi) riskantnimi odločitvami in s pravilnim poslovnim pogledom. Proces po katerem delujem je precej enostaven in vključuje postavitev ciljev, izvedbo in primerjavo rezultatov s cilji. Preveri, ponovi.

Predavanje v celoti prilagodimo potrebam vašega podjetja, pred predavanjem bomo opravili analizo vaše spletne strani in vaših konkurentov, tako da bomo govorili le o tem, kar resnično potrebujete. Ponavadi pokrijemo spodnje tematike:

- Kdaj se odločiti za SEO optimizacijo
- Vloga organskega obiska v spletnem marketingu vašega podjetja
- Kdo so vaši konkurenti v Googlu in kako jih prehiteti
- Kako izbrati ključne besede in katera orodja uporabiti
- Kako pravilno pripraviti vsebine za iskalnike
- Kako optimizirati že obstoječe vsebine
- Kako predstaviti produkte da bodo optimalni za iskalnike
- Enostavni načini pridobivanja povratnih povezav
- Napredni načini pridobivanja povratnih povezav
- Tehnična optimizacija spletne strani

Strokovnjak za Search Engine Optimisation,
Peter Mesarec - Seos.si

 

Facebook & Instagram predavanja

Sem 36-letna najstnica, mama dvema sončkoma in vse prej kot mačeha še enemu frajerju. Sem novopečena žena Cool fotra Janija Jugovica in gonilna sila vsega kar vidite, berete in poslušate. Imam zanimiv smisel za humor, ki ga ne razume ravno vsak, včasih izpadem sarkastična, a to nikakor ni moj namen. Sem dobra duša, vedno pripravljena pomagati, če je le v moji moči. Po horoskopu kozoroginja, beri šefica, ki živi v prepričanju, da vse obvlada in je skratka najpametnejši človek na celem svetu. Živim v prepričanju, da sem na ta svet poslana z nekim namenom. Še vedno verjamem v dobroto človeštva in da je od vsakega posameznika odvisno, kakšna bo prihodnost, ki jo bomo ustvarili. Rada širim dobro voljo in smeh med ljudi in stremim k temu, da se začnemo zopet povezovati med sabo in pogovarjati. Veliko in zelo rada govorim. Sem zelo odkrita, odprta in sproščena. Moja strast je hrana in vse kar je povezano z njo. Prepričana sem, da sem ekspert na tem področju. Zelo rada tudi pišem, pojem in nastopam, z eno besedo se zabavam. V prvi vrsti pa ostajam cool mamacita, saj me to neizmerno izpopolnjuje. Kako lepo bi bilo če bi to zadostovalo oziroma če bi bilo to tisto kar šteje.

Diploma iz marketinga, 16 let delovnih izkušenj, vodenje lastnega podjetja, 65.000 IG sledilcev itd. so stvari, ki so pač del mene. Največ kar šteje je šola življenja, katero po mojem mnenju obiskuje vedno manj ljudi.

Teja – Cool mamacita

00
že izvedenih delavnic
00
že izvedenih predavanj
00
let izkušenj v spletni prodaji (skupno)
0
e-commerce strokovnjakov

 

Izbrani e-commerce strokovnjaki

Andraž Gavez
E-commerce delavnice
Nastja Kramer
Predavanja o spletni prodaji
Tadej Prešeren
Amazon prodaja
Peter Mesarec
SEO za spletne trgovine
Teja Perjet
Facebook & Instagram predavanja

 

Kontaktirajte nas!