Kako lahko Domenca pomaga članom DST-ja do večje prodaje?

Če ste spletni trgovec, se verjetno zavedate pomena hitrega in zanesljivega gostovanja ter njegovega vpliva na vaš celotni spletni nastop & prodajo.

Ravno zato imate verjetno sedaj že izbrano določeno gostovanje, kar je super.

Kar pa ni super, pa je to, da se kot podjetnik morda včasih po nepotrebnem ukvarjate z vprašanji, kot so...

  • Ali bi se lahko moje spletne strai naložile še hitreje ?
  • Le zakaj naša vodja financ ob mesečnem računu za gostovanje vedno obrača oči in sopiha?
  • Hudiča! Kako je možno, da se mi je včeraj ob desetih dopoldne spletna stran za 15 minut "sesula", jaz pa sem na ta način denar vrgel skozi okno?

Če vam je katera od zgoraj opisanih situacij znana... in če bi radi danes te težave pustili za seboj in se fokusirali na vam bolj pomembne stvari… potem je Domenca verjetno pravi naslov za vas.

Poleg naših 20 letnih izkušenj smo ponosni tudi na to, da smo tako kot vi člani Društva Spletnih Trgovcev, zaradi česar smo za vas pripravili super rešitve, kot so...

  • Prav posebni paketi gostovanj, ki so prilagojeni posebej za Magento, WordPress, WooCommerce, OpenCart, Jooml-o ter Prestashop (zaradi česar bo vaša spletna stran delovala kot dobro naoljen stroj, vi pa boste na ta račun prodali več)
  • Stalni popust na naše najbolj popularno Hiper Gostovanje (DST člani ga dobite s 25% popusta tudi ob podaljšanju).
  • Izjemno ugodne cene domen - tako pri nakupu, kot pri podaljšanju (postavili smo jih tako nizko, da imajo identičen popust zgolj tisti naši partnerji, ki imajo pri Domenci vsaj 200 lastnih domen)
  • Posebne custom-made rešitve (za vse tiste, ki so prerasli tipske rešitve)

Skratka - ne glede na to, kakšno rešitev si želite, boste v vsakem primeru dobili dober “deal”, brez tega, da bi mi morali zaradi tega znižati kvaliteto naših storitev.

Ja, vemo. Sliši se dobro in tudi je, se nam zdi pa najbolj ključno to, da se na začetku našega odnosa dobro spoznamo, saj lahko le tako skupaj izberemo najbolj optimalno, cenovno ugodno in istočasno zanesljivo storitev za vas.

Ravno s tem namenom vas vabimo na brezplačni telefonski posvet, do katerega pridete s klicem na telefonsko številko 04 58 35 486.

Brezplačni telefonski posvet na 04 58 35 486.

Vse kar vas prosimo je to, da nam ob začetku klica namignete, da kličete iz Društva Spletnih Trgovcev, da vam lahko omogočimo VIP izkušnjo - tako cenovno, kot sicer.

Če pa tole slučajno berete ob kakšni pozni uri oziroma bi raje z nami komunicirali preko E-maila, pa se nam javite na spletnitrgovci@domenca.com.

Do takrat lep pozdrav,

Vaša Domenca

Domenca.com

Domenca.com že več kot 21 let skrbi za gostovanja spletnih strani, v zadnjih letih pa je ponudbo razširila še z bolj fokusiranimi paketi (Cloud ponudba, Hiper paketi, Vzdrževano WordPress gostovanje, ipd).

V zadnjih 20 letih smo s skupino DHH postali številka ena v regiji: zaupa nam več kot 90.000 zadovoljnih naročnikov, poskrbeli smo za registracijo več kot 200.000 domen in izdelali več kot 1.000 spletnih strani. Neprestano razvijamo nove rešitve, ki bodo zadovoljile tudi najbolj zahtevne spletne profesionalce.

P.S. Če ste slučajno med hitrimi bralci in greste pogosto kar direktno na dno strani, je tukaj povzetek ; članom DST-ja ponujamo brezplačni posvet na telefonski številki 04 58 35 486. Vse kar vas prosimo, je to, da nam ob začetku klica namignete, da kličete iz Društva Spletnih Trgovcev, da vam lahko omogočimo VIP izkušnjo - tako cenovno, kot sicer. Če pa tole slučajno berete ob kakšni pozni uri oziroma bi raje z nami komunicirali preko E-maila, pa se nam javite na spletnitrgovci@domenca.com.