Naša vizija

Kot piše tudi v našem osnovnem statutu društva: "Namen društva je, da deluje kot skupnost za vse deležnike, ki jih zanima upravljanje, vodenje in optimizacija spletnih trgovin. Namen društva je lažja uveljavitev skupnih interesov vseh članov. Društvo bo omogočalo zbiranje poslovnega, finančnega in podjetniškega znanja glede spletne prodaje na enem mestu in izmenjavo izkušenj ter najboljšo izrabo potenciala in znanja med člani društva in drugimi deležniki." Vsak član zato ob izpolnitvi prijave nosi tudi osebno odgovornost do sebe in do ostalih.

Društvo posluje 100% transparentno ter 100% demokratično. Društvo vsak € porabi v korist svojih članov, vsaka večja odločitev pa se sprejme z odprtim glasovanjem in večinsko odobritvijo. Tematike, zunanje goste, lokacijo in ostale podrobnosti celodnevnih druženj oz. skupnih izobraževanj in mreženja tako izberemo člani društva.

Prav vsi člani verjamemo v enotno vizijo povezovanja, sodelovanja in aktivnega deljenja pozitivnih poslovnih praks. Povežimo se - le skupaj smo lahko močnejši!

Predsednik društva,
Andraž Gavez - Mojačokolada.si

Člani društva v številkah

000
Članov
000
Zaposlenih
00000000
Letnega prometa
000000
Poslanih paketov / mesec

 

Vodstvo društva

Andraž Gavez
Predsednik društva
Timotej Hajšek
Tajnik društva
Nastja Kramer
Blagajnica društva

 

Člani društva

Naši partnerji