Prodam spletno trgovino: Drugacna-darila.si

Cena: 8.000 €

Več informacij

Prodam celotno zalogo + brezplačna spletna trgovina. V osnovi se gre za prodajo raznovrstnih produktov od daril, izdelkov za dobro počutje in zdravje, dom in vrt, prosti čas in zabava, otroke in hišne ljubljenčke.

Skupaj je trenutno v prodaji 158 različnih produktov. Količina vseh produktov skupaj znaša 1200 kosov (vsak produkt ima različno število zaloge). Vsi produkti so kakovostni, zanimivi, v privlačnih prodajnih embalažah z slovensko deklaracijo že natisnjeno, tako, da vam ni treba skrbeti za to.

Možnost tudi prevzema moje spletne trgovine. Trgovina je vzpostavljena v platformi Shopify in mesečno stane 26 eur. Za nadaljnje delovanje spletne trgovine ne potrebujete računalniškega znanja in ni vam potrebno imeti gostovanja drugje, saj je vse vključeno v sam Shopify. V trgovino sem vložila veliko časa, kupljena je bila tudi tema. Narejena je v celoti od opisa izdelkov, kategorij, splošnih pogojev uporabe, blog, zanimivih strani itd.

Zakaj sploh prodaja? Ukvarjam se še z drugimi projekti in mi vse skupaj vzame preveč časa. Tako sem se odločila prodati celotno zalogo in posledično spletno trgovino. Mi je zelo žal, sem imela načrte z njo.

Prodajam celotno zalogo produktov. Možnost tudi brezplačnega prevzema spletne trgovine (vaša odločitev) ob nakupu zalog.
Trenutno celotna zaloga znaša nekje 7000 eur (nabavna cena). Ob nakupu celotne zaloge vam na nabavno ceno dodam še popust. (Zaloga in nabavna vrednost se spreminja dnevno, saj še spletna trgovina obratuje. Končna cena se oblikuje ob nakupu.) Ob interesu odkupa zalog vam lahko pošljem vse produkte, njihovo nabavno vrednost in količino v excel datoteki.

Vse produkte, ki so na zalogi – v prodaji in samo zasnovo spletne trgovine si lahko ogledate na http://www.drugacna-darila.si. Za več informacij sem vam na voljo na telefonski številki 070 500 519 ali na info@drugacna-darila.si

Domena: drugacna-darila.si

Države poslovanja: Slovenija

E-commerce sistem: Shopify

Število različnih izdelkov: 158

Število kosov na zalogi: 1200 (skupno)

Nabavna vrednost zaloge: 7.500 €

Družabna omrežja: Facebook stran Drugačna Darila

Kontakt: 070 500 519 & info@drugacna-darila.si

Prodam
Previous reading
Ali tuja spletna trgovina potrebuje podružnico (izpostavo) v Sloveniji ali morda za tovrstno poslovanje zadošča že slovenska davčna številka?
Next reading
Urednik spletne trgovine hisadaril.si / Hiša Daril